Hvis du er ny her, velkommen til vores side. 

Vi er SBM, en familie, et tøjmærke og et ønske om at få dig til at føle dig sikker samt tilpas i både træningscentret og hverdagen. Vi er en familie som går højt op i sport og træning, og derfor valgte vi at starte dette brand op i oktober 2021, hvorefter vi er vokset markant.

Dette med hjælp fra familie, venner/veninder og alle fra SBM teamet. Vi valgte at starte dette op, da vi mente at vi kunne gøre en forskel for dig, ved at designe noget tøj som efter vores mening giver dig den mest perfekte træning og hverdag. Dette gjorde vi med vores stilrige look og lækre, bløde og utroligt behagelige bæredygtige materiale, som vi synes bærer en stor del af motivationen, samt performancen i din hverdag. En vigtig del af os er “Priser for alle” som egentlig betyder at vi går højt op i at vores priser er overkommelige for alle og enhver og dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Og med løbende lanceringer sørger vi for at der er noget for alle og enhver. 

Vores tøj er lavet til brug af enhver anledning, til at se godt ud og til at føle sig allerbedst tilpas uanset hvor du befinder dig. Vi har en god blanding af overdele og underdele som du kan mixe og matche præcis som du har lyst til. 

Vi håber at vores brand må være med i din rejse om at opnå de mål du har sat dig for at nå og samtidig være med til at inspirere og opmuntre dig til at opdage din motivation og dit potentiale til at forbedre dig selv og folk omkring dig. 

Hvis du har brug for den mindste hjælp til at finde det træningstøj som lige præcis passer dig bedst, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: info@sportbymatthias.com eller på Instagram @sportbymatthias og så gør vi alt for at svare dig hurtigst muligt. 

Med venlig hilsen

SBM - Sport by Matthias 

Teamet